Velkommen til en ægte persisk madkultur

Velkommen til Restaurant Rivas – Den eneste traditionelle persiske restaurant i Århus.

Den grundlæggende idé bag restaurant Rivas er at skabe en restaurant, hvor gæsten er vores hovedfokus. Maden vil være en smagsoplevelse af det autentiske persiske køkken, og du bliver budt velkommen med en varm og traditionel iransk gæstfrihed. Vores menu byder på forskellige velsmagende forretter, grillet kebab på ægte flammer og persisk dessert. I alle kød- kylling og risretter supplerer vi med blandinger af friske urter og aromatiske krydderier såsom zafran, nødder, bælgfrugter og grøntsager. Disse usædvanlige kombinationer er med til at gøre det persiske køkken helt unikt.

Om os:

Rivas er i slutningen af år 2014 blevet overtaget af ny ejer samt ledelse. Restaurant Rivas vil bevare konceptet omkring værdien af det persiske køkken. Vi har til formål at levere den mest udsøgte smag af ægte traditionelle persiske retter, god ledelse, hyggelig atmosfære, anstændig service til opnåelige priser.

rivas_front

Vi stræber efter at give alle vores gæster et mindeværdigt besøg.

Restaurantens ledelse har mere end 20 års erfaring i både ledelse, sundhed samt kundeservice. Derudover har vi en anerkendt kok, der har mere end 30 års erfaring inden for det persiske køkken. Hans passion for god mad med høj kvalitet er nøglen til vores mangeårige ry for kvalitet og ekspertise.

Vi går op i hygiejne og kunderelation. Vi håber, at du som gæst, efterlader restauranten med følelsen af en berigende kulturoplevelse af den persiske madoplevelse og varmen af de traditionelle rammer.

Nyd lækkerierne af et autentisk persisk måltid.

Vi er åbne for ris og ros samt bestilling til større arrangementer.